• transport-1
 • sonne
 • areoplan

KOMPANIJA NGUSHLLIMI ME NJË PËRVOJË PUNE NGA VITI 1997 DERI ME SOT JU OFRONË KËTO SHËRBIME:

Bartjen e Kufomave,  Rregullimi i Dokumentacionit,  Organizimin e ceremonis fetare

Transport Kufomash Ngushllimi nga viti 1997

Mirë se vini në faqen zyrëtare Ngushllimi Transprt Kufomash 
 të ndërrmarrjes së varrimeve

PRANONI NGUSHLLIMET TONA 
Në shërbimin tuaj 
në çdo kohë pa marrë parasysh festat ju mund të na kontaktoni 

24 Orë në ditë.

Informacion për transferimin e të afërmve të vdekur nga Gjermania dhe gjite Europa në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri dhe Mal të Zi.
Transport Kufomash.

telefon

TRANSPORTI I KUFOMAVE ME PËRVOJ NGA VITIT 1997 DERI ME SOT

Nga gjithë Europa për në Vendlindje

Rreth nesh

Ndërmarrja Ngushllimi Transport kufoash është për disa breza në këtë sektor, vepronë dhe garanton seriozitet, besueshmëri, profesionalizëm dhe maturi. Ne ofrojmë një shërbim profesional për klientët tanë,    sipas nevojës dhe në çdo shkallë. Personeli ynë është i kualifikuar dhe i trajnuar  për çdo fazë në procesin e bartjes së kufomës dhe ceremonin e varrimit.


Në rast vdekje qka duhet të bëni?

Pavarësisht nëse vdekja është e pritur apo ka ndodhur papritmas, është një tronditje e madhe për familjen prandaj është shumë e rëndësishme të keni durim dhe veproni me qetësi. Sa i përket aspektit fetar, personit të vdekur duhet ti mbyllet goja dhe sytë me butësi, pastaj lidhe nofullën e poshtme me një shirit  me anën e sipërme të kokës mbi ballë, Më pas mbulohet trupi tërësisht me një batanije.

Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që mund t’ju ndihmojmë me këshilla psikologjike si dhe administrative. Nëse vdekja ka ndodhur në shtëpi, informoni mjekun e familjes për të vërtetuar dhe lëshuar certifikatën e vdekjes. Gjithashtu do t´ju informojmë se cilat dokumente ju duhet ti përgatiteni për transportimin e kufomave jashtë vendit.

Shërbimet tona në një shikim - vijimi:


Shërbimet tona janë të specializuara në organizimin dhe mbajtjen e funeralit. Në këtë shikim, ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve për të ndihmuar familjet dhe miqtë që përjetojnë humbjen e një personi të dashur. Këtu janë disa nga shërbimet tona në një vazhdimësi:

 • Në Telefon - Këshillim personal, si dhe shqyrtimi i plotë i bartjes së kufomës: ofrojmë këshillim personal dhe ndihmë të plotë për çështjet e bartjes së kufomës, duke përfshirë informacione mbi opsionet e ndryshme dhe kostot.
 • Mbushja dhe dërgimi i Autorizimit - online (më shpejt): ofrojmë shërbime të shpejta dhe efektive për mbushjen dhe dërgimin e autorizimeve të nevojshme për funeralin, duke përdorur platforma të sigurta online për të lehtësuar procesin.
 • Marrja certifikatën e vdekjes nga spitali, mjeku: ne sigurojmë që të gjitha dokumentacionet e nevojshme të kryerjes së aktit të vdekjes të marrin menjëherë në marrëveshje me spitalin ose mjekun.
 • Aplikimi i certifikatës së vdekjes në zyrën e gjendjes civile: ne mbajmë në kujdes të plotë aplikimin e certifikatës së vdekjes në zyrën e gjendjes civile, duke siguruar që të gjitha procedurat të kryhen me saktësi dhe në kohë.
 • Aplikimi i rastit të vdekjes tek autoriteti kompetent: ne ofrojmë ndihmë për aplikimin e rasteve të vdekjes tek autoriteti kompetent, duke përfshirë në këtë proces çështjet juridike dhe administrative të nevojshme.
 • Organizimi i një imami: ne mund të ndihmojmë me organizimin e një imami për të kryer ceremoninë fetare, duke përfshirë kontaktin me imamin dhe sigurimin e nevojshëm për mbajtjen e ceremonisë.
 • Zbatimi i ceremonive fetare: ne mund të ndihmojmë në zbatimin e ceremonive fetare të ndryshme, duke përfshirë ceremonitë islamike, krishtere, hebrenjë, hindu, buddhiste dhe të tjera.
 • Transportimin e personave të vdekur në vendlindje: ne sigurojmë shërbime të transportit për personat e vdekur në vendlindje, duke ofruar mjete transporti të sigurta dhe të pajisura me teknologji të fundit.
 • Transporti i kufomës në varrezat e dëshiruar me automjete speciale: ne ofrojmë

Transport Kufomash - Transport Kufomave - Bartja e Kufomave - Funerali