Transporti i kufomave me makina speciale"> Transporti i kufomave me makina speciale
Transoprt_Auto

Transporti i kufomave me makina speciale

Transporti i besueshëm dhe i shpejtë i trupit me makina speciale për kufoma drejt
Kosovës, Maqedonis, Shqipëris, Malit Zi, Luginës Preshevës etj. 
Para se një kufomë të transportohet jashtë vendit për në Kosovë, duhet të respektohen shumë subvencione ndërkombëtare dhe vendore.

Kjo është kryesisht në lidhje me dokumentet e kërkuara dhe arkivat përkatëse. Varësisht nga cili vend është, transporti i kufomave për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. mund të organizohet nga toka.

Transporti i besueshëm dhe i shpejtë i trupit me makina speciale për kufoma Në transportin e të vdekurve nga toka ne kemi shumë përvojë. Me staf të kualifikuar dhe makina speciale për kufoma, transportojmë të vdekurin sa më shpejtë që të jetë e mundur.

                                

Bartja e Kufomave bëhet nga e gjithë Europa

Bartja e Kufomave bëhet me Vetura speciale ose Aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit bëhet nga këto vende të Europës.

 • Gjermania
 • Holanda
 • Belgjika
 • Zvicrra
 • Austria
 • Luxemburgu
 • Franca
 • Italia
 • Danimarka
 • Suedia
 • Norvegjia
 • Kroacia
 • Sllovenia

Bartja e Kufomave bëhet për në këto vende

 • Kosovë
 • Shqipëri
 • Maqedoni
 • Mal të Zi
 • Luginë
 • Bosnje e Herzegovin
 • Sanxhak